ПРВА ВОЈВОЂАНСКА

ПРИЈАВА ЗА УПИС ПРВАКА 2022/2023.

ЗА ДЕЦУ РОЂЕНУ 2015. ГОДИНЕ И ДЕЦУ РОЂЕНУ У ЈАНУАРУ И ФЕБРУАРУ 2016.ГОДИНE, УПИС ЈЕ ОБАВЕЗАН.
УПИС ТРАЈЕ ОД 1.АПРИЛА ДО 31.МАЈА 2022.

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ,

МОЛИМО ВАС ДА ПРИЈАВУ ЗА УПИС ПОПУНИТЕ НА САЈТУ ШКОЛЕ   www.prvavojvodjanska.edu.rs  НА ФОРМУЛАРУ ПОДАЦИ ЗА УПИС ДЕЦЕ У ПРВИ РАЗРЕД, ИАКО РОДИТЕЉИ ИМАЈУ МОГУЋНОСТ ДА ПРИЈАВЕ ДЕТЕ ЗА УПИС НА ПОРТАЛУ https://euprava.gov.rs/
ФОРМУЛАР ЗА УПИС ОТВОРИТЕ ОВДЕ!

НА САЈТУ ШКОЛЕ БИЋЕ ИСТАКНУТ РАСПОРЕД ТЕСТИРАЊА ДЕЦЕ. ( Списак се поставља сукцесивно у гугл календар, што значи да тестирање не буде залазано одмах по пријави детета.)

РОДИТЕЉИ КОЈИ НЕ МОГУ ДОВЕСТИ ДЕТЕ НА ТЕСТИРАЊЕ У ЗАКАЗАНОМ ТЕРМИНУ, МОГУ ДА ПРОМЕНЕ ТЕРМИН ПУТЕМ ТЕЛЕФОНА 400-540.

ВАЖНА НАПОМЕНА: НИЈЕ ПОТРЕБНО ДОСТАВЉАТИ НИ ЈЕДАН ДОКУМЕНТ ЗА УПИС. СВА ДОКУМЕНТА ШКОЛА ПРИБАВЉА ПО СЛУЖБЕНОЈ ДУЖНОСТИ. ИЗУЗЕТАК: ЛЕКАРСКО УВЕРЕЊЕ ИЗДАТО ОД ПРИВАТНОГ ЛЕКАРА ЈЕ НЕОПХОДНО ДОСТАВИТИ  СЕКРЕТАРУ ШКОЛЕ.

KАДА РОДИТЕЉИ ДОВЕДУ ДЕТЕ НА ТЕСТИРАЊЕ, А ЖЕЛЕ ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК ДОСТАВЉАЈУ СЕКРЕТАРУ ПОТВРДУ ОБА РОДИТЕЉА О РАДНОМ ОДНОСУ ИЛИ ПОТВРДУ ДА СУ САМОХРАНИ РОДИТЕЉИ. (Места у продуженом боравку су ограничена и уписујемо децу до попуњености капацитета. Уписујемо три групе по 30 ученика. Приоритет имају деца која припадају нашој територији, чија оба родитеља су запослена или имају само једног родитеља који о њима брине). Коначан и закључен списак ученика уписаних у продужени боравак, биће објављен у другој половини јуна.

НАПОМЕНА: СВА ПИТАЊА И НЕДОУМИЦЕ РОДИТЕЉИ МОГУ ПОСТАВИТИ НА КОНТАКТ ТЕЛЕФОН  ШКОЛЕ 021 400540