ФЕСТИВАЛ ПРАВА ДЕТЕТА

ФЕСТИВАЛ ПРАВА ДЕТЕТА

Назив реализоване активности: „Међународни Дан права детета” и 10 година инклузије

Опис реализоване активности: Приредба је организована у холу школе. Реализатори су: Вера Војнак, Светлана Бибер (наставнице музичке културе), Марија Тир Борља (наставница српског језика), Сања Станковић (учитељица), Миша Близанац (наставник из ШОСО са домом ученика „Милан Петровић”). Помоћници су били: Митар Бањац (наставник физичког васпитања), Снежана Каламковић (наставница хемије).

 

 

Наставница Крстиња Радин је са својом екипом осликала стуб поред саме бине.

Уприличена је приредба: рецитал, мали хор, оркестар, велики хор са хором из ШОСО „Милан Петровић”, виолина, клавир, позоришна представа ученика које води учитењица Сања.

Приредби су присуствовали директор школе Оливер Стојановић, представник из Министарства просвете и многобројна публика.

Све је снимљено, како аматерски, тако и од стране професионалног фотографа.

Време раелизације: 19. новембар 2019. год.

Место реализације: „Прва војвођанска бригада”, Нови Сад

Продукти рада/доказ о реализованом:

 

 

На основу иницијативе покрајинског заштитника грађана – омбудсмана омбудсмана, у част обележавања 30 година од усвајања Конвенције о правима детета, 19.новембра 2019.године се организовао Фестивал права детета и у нашој школи.

У међусмени је тим поводом на малој бини у холу, од 12.00 до 13.30 часова, одржана приредба ученика наше школе у којој је учествовало и наше одељење. ЗВЕЗДИЦЕ су одиграле луткарску представу „Све лепоте света у срцу детета“.

Учитељица

Сања Станковић