Blog, News, наставници, Новости, Ученици

24May

Изабрани уџбеници 2016/2017.

 

RIJEKA - 03. 09. 2007. - 1. DAN ŠKOLE, PRVA SUŠAÈKA HRVATSKA GIMNAZIJA, NOVE BESPLATNE KNJIGE, UDŽBENICI SNIMIO: VEDRAN KARUZA ------ kolor 1x nvosti

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, у складу са Законом о уџбеницима објавило је Каталог уџбеника који ће се у основним школама користити од школске 2016/2017. до 2018/2019. године. У апликацији је дат преглед о броју изабраних уџбеничких комплета за ученике основних школа, које су бирале саме школе у поступку избора уџбеника.

Наши наставници су извршили вредновање уџбеника и донели одлуке о избору на нивоу Стручних већа.Сви одабрани уџбеници се налазе у каталогу.

Направили смо спискове потребних уџбеника за школску 2016/17.годину, како би родитељи могли благовремено да их набаве.

Родитељи уџбенике могу набављати самостално, а на крају године ћемо поново организовати и пијацу књига у школи како би ученици могли да размене или продају своје старе уџбенике.

Школа ће ове године без икакве надокнаде, а у складу са Законом о уџбеницима, помоћи родитељима који желе да уџбенике набаве  на рате преко књижаре „Логос“ са којом је сарађивала и има добра искуства.

У прилогу се налазе листићи са комплетним информацијама који могу да се преузму и одштампају.

ИЗАБРАНИ УЏБЕНИЦИ 1 РАЗРЕД

ИЗАБРАНИ УЏБЕНИЦИ 2 РАЗРЕД

ИЗАБРАНИ УЏБЕНИЦИ 3 РАЗРЕД

ИЗАБРАНИ УЏБЕНИЦИ 4 РАЗРЕД

 

УЏБЕНИЦИ 5 РАЗРЕД

УЏБЕНИЦИ 6 РАЗРЕД

УЏБЕНИЦИ 7 РАЗРЕД

УЏБЕНИЦИ 8 РАЗРЕД

 

Пажљиво прочитајте начин на који треба да попуните уплатницу. Доказ о уплати (уплатницу) морате приказати при преузимању уџбеника.

УПЛАТНИЦЕ од 2 – 8 разреда

 

За први разред се попуњава само разред без цифре за одељење (цифра 1 иза броја 6300)

УПЛАТНИЦЕ за 1. разред

 

У следећем прилогу је део из Каталога уџбеника са називима аутора и шифрама изабраних уџбеника у случају да родитељи самостално набављају потребне уџбенике. Изабрани уџбеници за енглески и немачки језик по разредима  налазе се на последњим странама прилога.

Каталог уџбеника за основну школу одобрених за школску 2016.